Friday, May 12, 2017

Tuňák s grilovanou zeleninou






Také si říkáte, že budete jíst ryby častěji? Kdybych mohla, tak jím určitě stále tuňáka, protože je výborný a ještě k tomu bez kostí. Mrkněte níže na jednoduchý recept :)

Pro 1 osobu budeme potřebovat:
  • 1 filet čerstvého tuňáka
  • 1 hrst cherry rajčátek
  • 1 žlutá paprika
  • 1 ks červené cibule
  • 1 ks avokáda
  • hrst polníčku
  • čerstvý rozmarýn
  • 1 lžíce černých oliv
  • 1 malá cuketa
  • 1 citron
  • sůl, pepř, olivový olej
Troubu předehřejeme na 200 °C. Papriku, cuketu a cibuli nakrájíme, vložíme na plech vyložený pečícím papírem společně s rajčátky, pokapeme olivovým olejem, posypeme čerstvým tymiánem a pečeme asi 30 minut.Grilovanou zeleninu servírujeme na talíř společně s plátky oliv a avokádem.Tuňáka z obou stran osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem, grilujeme 2 minuty z každé strany na kuchyňském grilu, nebo grilovací pánvi. 
Celý pokrm zakápneme citronovou šťávou.



Dobrou chuť!

Recept byl připraven pro Kolonial.cz


Share:

1 comment

  1. Já grilování miluju, nedávno jsem se stal veganem, takže hledám recepty hodící se k mé stravě, zatím vyhrává tento grilovaný lilek: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/grilovana-zelenina/grilovany-lilek/

    ReplyDelete

© Moje barevná kuchyně | All rights reserved.
Blogger Template Developed by pipdig