Tuesday, March 21, 2017

Zelené smoothie s borůvkami


Oblíbené zelené smoothie, výborný start do nového dne! Velmi ráda si na něm pochutnávám den po tzv. stravovacím hříchu :) Když nemám velký hlad, ale chci si dopřát lehkou, jemnou snídani. 
Pro jednu osobu budeme potřebovat:

  • 2 hrsti špenátu
  • 1,5 mraženého banánu
  • 1/4 avokáda
  • 200 ml kokosového mléka

na ozdobu:
borůvky, kokosové lupínky

Banán předem nakrájíme, vložíme do uzavíratelné nádoby a potom do mrázáku, nejlépe přes noc. Ingredience na smoothie rozmixujeme. Pokud je potřeba, přidáme vodu - směs tím zředíme.

Dobrou chuť!
Share:

3 comments

  1. Evo, co prosím používáte za mixér? Já mám s ovocem z mrazáku špatnou zkušenost - nikdy se nerozmixuje pořádně a už mi zničilo jeden mixér. Nedávno jsem se dočetla v knize Elly Woodward, že se to neděje jen mně, každopádně pořád někde vidím ovoce z mrazáku - takže některým lidem to evidentně funguje. :) Díky za skvělé recepty, hned ráno to zase zkusím, i když banán tedy nezmražený. Jana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobrý den Jani, kdysi jsem si koupila mixer Pro Line z Datartu, asi za 800,- Kč, vyhovuje mi skvěle pro tyto účely. Má skleněnou nádobu a může se tam mixovat i led :)

      Delete
  2. Evo, díky moc! Žiju v USA, ale kouknu na to, případně na něco podobného. A tenhle pořídím rodičům, až budu jezdit na návštěvy. :)

    ReplyDelete

© Moje barevná kuchyně | All rights reserved.
Blogger Template Developed by pipdig