Saturday, May 16, 2020

Kakaový Mugcake


Tenhle mugcake je závislost, takové svačinky v podobě dezertů se mi líbí. Opět jsem vsadila pouze na pár ingrediencí. Pro zvýšený obsah bílkovin jsem přidala vanilkový protein, ale není tam nutný. Pokud ho doma nemáte, podávejte s bílým jogurtem a ozdobte podle chuti.


Na jednu porci budete potřebovat:

40 g jemných ovesných vloček
1/2  lžičky mleté skořice
15 g syrovátkového proteinu, příchuť čokoláda
2 lžičky nepraženého kakaového prášku
1 malý rozmačkaný banán
1 vejce

Na ozdobení:
1 lžíce bílého jogurtu
1 lžička ořechového másla
borůvky

Všechny ingredience v misce důkladně promíchejte, vložte do hrnečku a pečte v mikrovlnné troubě cca 3,5 minuty, při výkonu 800 W.


Nutriční hodnoty:
430 kcal / B 27 / S 49 / T 13



Share:

5 comments

  1. Ahoj, je vidět, že máš opravdu ráda kuchyň a baví tě se v ní pohybovat. To já to úplně nesnaším. Nejvíce ze všeho ale nesnáším nakupovat vybavení do kuchyně tak, aby ladilo. Třeba takové obyčejné úchytky do kuchyně pro mě byl úplný průser...

    ReplyDelete
  2. Teda teda. Takové problémy bych opravdu nechtěla mít! Po přestěhování se z jádrového bytu na sídlišti v Řeporyjích, jsme si dali za cíl, nenapálit se a pořídit si kvalitní zedníky na první dobrou. Po dlouhém přebírání jsme navíc dostali tip na vynikající výrobce 3D postaviček – jsou jimi https://sharplayers.cz/3d-modelovani-a-produktovy-design/ SHARPLAYERS. Profíci se srdcem na správném místě. Náš syn je z výsledných figurek nadšený.

    ReplyDelete
  3. Bože to musím vyzkoušet. Mugcake si dělám dost často ať už k snídaně nebo k svačině.

    Epilepsyylife

    ReplyDelete
  4. Také jsme nedávno vybavovali naši kuchyň a musím říci, že je to tedy naprosto nepředstavitelná hrozba pro ty, kteří dělají všechno v klidu :D Rozhodně to v klidu nejde, ale když víte jak na to, tak se to i docela dá. Nejhorší pro nás ale byl výběr gastro vybavení ... To byl fakt porod.

    ReplyDelete
  5. Thanks for Sharing Interesting Stuff...

    Renovate My Homez Best home renovation contractors in delhi

    ReplyDelete

© Moje barevná kuchyně | All rights reserved.
Blogger Template Developed by pipdig