Monday, April 3, 2017

Photo diary - Řím


Krásný den všem! Dnes jsem si pro vás připravila pár fotek z našeho nedávného výletu za Luckou do Říma, kde právě studuje jeden semestr vysoké školy v rámci programu Erasmus.
Přesně si pamatuji ten moment, když Lucka přišla domů ze školy a říkala nám o možnosti studovat v Římě. Všem nám zasvítily oči a hned jsme jí řekli, že je to pro ni skvělá zkušenost a dokonce i pro nás ostatní příležitost udělat si výlet do Říma!
Nemůžu tomu skoro uvěřit, jak to uteklo a nedávno jsme s Niky usedly celé natěšené do letadla a plánovaly si, co všechno musíme za ty naše tři společné dny vidět, zažít, ochutnat...podobně, jako před dvěma lety, když jsme se vydaly za Luckou do Anglie, přímo do krásného Cheltenhamu, kde tenkrát studovala.

Naše první kroky směřovaly na prohlídku university. Tam jsme si nenechaly ujít ani vyhlášený oběd v menze. Líbila se nám tam místní atmosféra. Studenti seděli nad svými velkými porcemi jídla, diskutovali a pomalu jedli, žádný spěch. Chvíli jsme si s Nikčou připadaly jako místní studentky :)














Lucka zvládala každý den přednášky ve škole a pak jsme si vždy daly sraz v centru a pokračovaly v procházkách a objevování zajímavých zákoutí města společně.



¨


Nachodily jsme spousty kilometrů, ochutnaly výbornou pizzu, těstoviny, zmrzlinu, tiramisu a také jsme nezapomněly hodit minci do Fontány di Trevi, tak věříme, že se dle pověry do Říma opět někdy vrátíme.

Share:

5 comments

  1. Super článek škoda že nebyl vlog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, moc děkuji:) Dva vlogy dělaly naše holky :) jsou na You Tube https://www.youtube.com/watch?v=HO6I3dqI1hY
      https://mail.google.com/mail/?hl=cs&shva=1#inbox

      Delete
  2. Jsi skvělá máš supr recepty

    ReplyDelete
  3. Jsi skvělá máš supr recepty

    ReplyDelete
  4. Nádherný článek, vlogy jsem u holek viděla a super. Ano, do Říma bych se moc ráda někdy podívala :-)

    ReplyDelete

© Moje barevná kuchyně | All rights reserved.
Blogger Template Developed by pipdig